Attesten

Bij de meeste mutualiteiten kan je een deel van het lidgeld en kampgeld terugkrijgen. Hieronder vind je de meest voorkomende formulieren om dit aan te vragen. Mocht je bij een andere mutualiteit zitten, kan je altijd aan de leiding vragen om het formulier in orde te brengen.

Vaak laten de mutualiteiten toe om ook voor de vorige jaren nog terugbetalingen aan te vragen. Daarom zijn hieronder ook de attesten van de voorbije werkjaren en kampen terug te vinden.

De kampprijs voor kampen van alle kinderen jonger dan 14 jaar kan daarenboven door middel van een fiscaal attest afgetrokken worden van de belastingen. Dit attest kan je hier downloaden.

Naast deze attesten doen wij als scouts onze uiterste best om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Als voor iemand de kosten toch te hoog zijn, zoeken we hier graag samen een oplossing voor. Meer informatie over hoe wij financieel kunnen bijspringen kan u hier terugvinden: Scouting op Maat.

Kies je ziekenfonds
Mutualiteit gekozen?Used to trigger conditional to show next question
0.00
Ik ben op zoek naar een attest voor de tussenkomst in het
Lidgeld
Kampgeld
Voor het werkjaar
Voor het kamp
Kampperiode
Half kamp (kapoenen)
Volledig kamp
Kampperiode
5 dagen
8 dagen
11 dagen
Terugbetaling mogelijk?Helper field calling js func
0
Show acceptHelper field to trigger conditional to show accept step
0.00
Update linkNot actually calculated, but calculation triggers js func that sets download link in html btn
0

Voor deze combinatie is er geen terugbetaling mogelijk bij de door jouw gekozen mutualiteit.

Het gebruik van deze formulieren is enkel toegestaan als je lid bent van scouts en gidsen Mol-Ezaart. Het foutief gebruik hiervan kan nooit de verantwoordelijkheid zijn van onze scouts.

Ik bevestig dat mijn zoon/dochter lid is van Scouting Ezaart