Inschrijvingen 2022-2023

Via het formulier hieronder kan je een lid inschrijven voor het scoutsjaar 2022-2023. Het lidgeld is nog steed €45 en kan je nadien meteen afrekenen via Bancontact. Als je meerdere leden wil inschrijven vul je het formulier voor elk lid apart in.

Nieuwe leden mogen 3 vergaderingen op proef proberen, in dat geval is het niet nodig om al in te schrijven via het formulier hieronder.

We weten dat de prijs van een jaar scouting voor uw kind(eren) een belangrijke hap uit uw gezinsbudget kan zijn. We denken aan het jaarlijkse lidgeld, maar ook de weekends en kampen, of het jaarlijkse groepsfeest, of … Maar we vinden ook dat dit voor niemand een reden mag zijn om thuis te blijven!
Meer informatie over de verschillende kosten en hoe wij financieel kunnen bijspringen kan u hier terugvinden: Scouting, wa kost da? / Scouting op Maat.

Bij problemen met de inschrijving en betaling of als je nog andere vragen hebt kan je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de takleiding.

Hieronder vindt u een overzicht van de geboortejaren per tak voor het jaar 2022-2023:

Kapoenen 2015
Kabouters / Welpen 2013-2014
Woudlopers / Wolven 2011-2012
Jonggidsen / Jongverkenners 2009-2010
Gidsen / Verkenners 2007-2008
Jin I 2006
Jin II 2005

Afronden 0%
1 Contactgegevens 2 Inschrijving 3 Betalen

Wie vult deze inschrijving in?

Voornaam*
Naam*
Telefoonnr.*
    Verwerking persoonsgegevens*