Leiding 2017 - 2018

De leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen St.-Willebrordus bestaat uit een jonge, enthousiaste groep jongens en meisjes die minstens 18 jaar zijn.

Zij zetten zich voor 100% in om de activiteiten en de sfeer in de groep op het maximumpeil te houden. Hieruit volgt dat onze leden zich elke zaterdagvoormiddag kostelijk amuseren met activiteiten aangepast aan hun leeftijd en onder toezicht van bekwame en toegewijde leiding.

De ganse groep wordt geleid door deze leiding met aan het hoofd de groepsploeg.

Naast deze activiteiten richt elke tak jaarlijks een of meerdere weekends in (afhankelijk van de groep waarin men zich bevindt). In de zomer gaan we met alle takken samen 11 dagen (= 10 nachten) op kamp. Enkel de kapoenen gaan 7 dagen (= 6 nachten) op kamp en arriveren steeds op de bezoekdag.

Wij willen de ouders van onze leden danken voor het vertrouwen dat zij in ons stellen en hopen dat wij ook uw kind mogen verwelkomen.

Hieronder volgt een overzicht van de leidingindeling voor scoutsjaar 2017-2018. Om contact op te nemen met de takleiding gebruik je best het contactformulier (vergeet niet de juiste tak aan te duiden).

Kapoenen

Bankali Iris