Kamp 2020

Beste ouders

Onze werking ligt nu al een tijdje stil en het gemis wordt ondertussen erg groot! De leidingsploeg van scouting Ezaart was dan ook enorm opgelucht en blij met de JA! die ze kregen zodat het kamp toch kan doorgaan deze zomer.
Nu is het natuurlijk erg snel duidelijk geworden dat er dit jaar veel meer bij zal komen kijken. Maar wij laten ons kopke niet hangen en doen er alles aan om er zo’n leuk en normaal mogelijk kamp van te kunnen maken en doen ons best om alle maatregelen te kunnen handhaven. Het laatste wat we willen is dat virus op kamp natuurlijk!

Ongetwijfeld zitten jullie met veel vragen maar 1 ding is zeker:

WIJ GAAN OP KAMP!

Start is voorzien voor:

• Jong-givers, givers en Jin 1: woensdag 15 juli 2020 met de fiets.
  • Kabouters + welpen + woudlopers: zaterdag 18 juli 2020
  • Kapoenen: dinsdag 21 juli 2020

Op zaterdag 25 juli 2020 verwachten we iedereen gezond terug naar huis te sturen van een geslaagd kamp.

Voor het brengen en halen van de kabouters, welpen, woudlopers en de kapoenen willen we beroep doen op de ouders. Dit is de beste manier om de veiligheid te kunnen garanderen! Het zal gaan via een ‘Kiss and Ride’. Hoe we dit concreet gaan aanpakken, wordt later meegedeeld. Er zal dit jaar ook, jammer genoeg, geen bezoekdag plaatsvinden.

Tot slot mogen we van geluk spreken dat we een groot kampterrein hebben dit jaar en dus ruimte genoeg om iedereen in bubbels van maximaal 50 personen te plaatsen waar ze dan voldoende ruimte hebben voor spel en rust.

Verdere informatie wordt zo snel mogelijk aan jullie bezorgd via mail. Ook de website vullen we de komende dagen en weken verder aan let antwoorden op al jullie vragen. Wij vragen dus om nog even geduld te hebben voor de verdere details.

Wij hopen alvast elk lid mee te kunnen nemen op dit bijzondere kamp maar deze beslissing blijft natuurlijk nog steeds in handen van de ouders. Hoe en waar jullie je kind kunnen inschrijven, volgt ook nog.

Alvast bedankt voor het geduld! Blijf gezond! En hopelijk tot in de zomer!

Vriendelijke groeten

Leidingsploeg Scouting Ezaart